Login Register Reset Password

HLN Live Stream (Belgium)

< / > Add to Website
Add HLN Live Stream (Belgium) to your website.
Name Het Laatste Nieuws
Category News
Country Belgium

hln be logoHLN (Het Laatste Nieuws) is een Belgische nieuwszender die regionaal nieuws brengt in Vlaanderen. De kranten, die zowel in gedrukte vorm als online beschikbaar zijn, richten zich op politiek, cultuur, sport en ontspanning. HLN verscheen aanvankelijk onder de naam Het Volk, maar veranderde zijn naam in Het Laatste Nieuws in 1998. Ondanks de naamsverandering gebruikt HLN nog steeds hetzelfde lettertype als Het Volk gebruikte toen het in 1888 werd opgericht.

HLN is eigendom van De Persgroep Publishing en is gevestigd in Antwerpen. Het werkt met een betaald abonnementsmodel en is ook gratis beschikbaar op hun website, hln.be.

De grootste krantengroep van België heeft haar hoofdzetel in Antwerpen. Als multimediale uitgever van kranten en tijdschriften streeft de Persgroep ernaar om via haar journalistieke en media-activiteiten een meerwaarde te bieden aan de samenleving. In België geeft zij zes dagbladen uit: De Morgen, Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen en Metro, alsook Sport/Voetbalmagazine en Sportwereld als weekbladen over sport; daarnaast publiceert ze twee magazines gericht op jongeren

Comments

Sponsored Ads

Random Channels

Last Comments